Tuinonderhoud - DeHoveniersVanGini - Wezep

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom bij     
De Hoveniers Van Gini's   

        

TUINONDERHOUD

Voorjaarsbeurt, najaarsbeurt, vakantiebeurt of compleet onderhoud

Elke tuin heeft minimaal twee  grondige onderhoudsbeurten per jaar nodig. De beste tijden hiervoor zijn het voorjaar en het najaar.

De voorjaarsbeurt
Na de winter is het van belang om uw tuin te verwennen met een goede bemesting om het bodemleven weer te stimuleren. Een gezond bodemleven zorgt voor een uitbundige bloei in lente en zomer. Ook het gazon heeft een grondige onderhoudsbeurt nodig: kijk hiervoor onder gazononderhoud.

De najaarsbeurt
De najaarsbeurt geeft uw tuin de gelegenheid om de komende winter te trotseren. Wij zorgen ervoor dat struiken, hagen en bomen op het juiste tijdstip en op de juiste manier worden gesnoeid. Het winterklaar maken van de tuin geeft schimmels en bacteriƫn geen kans om te overwinteren in de tuin.

Compleet onderhoud
Zorgeloos genieten van de tuin kan met onze complete onderhoudsbeurt.  Snoeien, wieden, bijwerken van graskanten, maaien, bemesten, verplanten of aanplanten: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. In overleg stemmen wij graag met u af hoe frequent uw tuin door ons verzorgd wordt.

Vakantieonderhoud
U komt terug van een welverdiende vakantie en bij terugkomst blijkt uw tuin een wildernis? Maak gebruik van onze vakantieonderhoudsbeurt: tijdens uw vakantie wordt uw tuin door ons onderhouden en bij  terugkomst van de vakantie kunt u direct weer van de tuin genieten zonder dat u gelijk aan de slag hoeft.

.

Voor ECHT persoonlijk advies
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu